• SKTOL ry
  • sktol@sktol.org

Suomen käännöstoimistojen liitto

Suomen käännöstoimistojen liitto SKTOL ry on vuonna 1983 perustettu käännösalan asiantuntijayritysten järjestö, joka toimii jäsentoimistojensa,
käännöspalveluiden käyttäjien, kääntäjien ja koko alan hyväksi.

SKTOL on alan eurooppalaisen kattojärjestön EUATC:n perustajajäseniä.

 
  • SKTOL esillä Slatorissa   Käännös- ja kielitieknologia-alojen liiketoimintaa käsittelevä Slator kirjoittaa Suomen käännösmarkkinoista ja etenkin Hanselin vetämän kilpailutuksen vaikutuksesta. Artikkelissa haastatellaan puheenjohtaja Katja Virtasta ja tuodaan myös
    Lue lisää...
  • Päättäjäfoorumi 2017 kokoontui Kielipalvelualan päättäjäfoorumi kokoontui Helsingissä 26.1.2017. Foorumissa keskusteltiin alan yhteistyömahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Tilaisuuteen osallistui noin 30 yritystä. Mukana oli käännöstoimistojen, kieliteknologiayritysten, tulkkipalveluiden ja kielikoulujen päättäjiä.
    Lue lisää...
  • Päättäjäfoorumi 2017 Helsingissä kokoontuu 26.1.2017 SKTOL:n ja Kitesin koolle kutsuma kielipalvelualan päättäjäfoorumi. Foorumiin osallistuu 34 Suomessa toimivan kielipalveIuyrityksen ylintä johtajaa. Päättäjäfoorumi pohtii alan tulevaisuutta ja kielipalveluyritysten yhteistyömahdollisuuksia.
Infinity-Loop@2x

Jäseneksi?

SKTOL:n jäseneksi voi hakea yritys, joka on toiminut päätoimisesti käännösalalla vähintään kahden vuoden ajan ja jonka liikevaihto on yhdistyksen edellyttämällä tasolla. Jäsenyrityksen tulee hyväksyä liiton tarkoitus, säännöt ja eettiset ohjeet ja sitoutua noudattamaan niitä.

Lue lisää
Retina-Ready

Mitä hyödyn?

Jäsenyys tarjoaa tuoreinta tietoa alan kansainvälisestä kehityksestä ja tapahtumista sekä koulutusta ja keskustelua eri aiheista. Jäsenyrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa alaa koskeviin hankkeisiin ja kilpailutuksiin.

Lue lisää
Chat@2x

Jäsenet

SKTOL:n jäseniin kuuluu kaiken kokoisia toimistoja pienistä tietyn kieliparin tai erikoisalan taitajista suuriin monikielisen viestinnän osaajiin. Jäseniä yhdistää laadukkuus, ammattimaisuus ja kiinnostus kehittää käännöspalveluiden laatua sekä alan toimintaedellytyksiä.

Lue lisää

EUATC